Plusbus-Erop-Uit,  organiseert High Tea, gesponsord door de Rabobank

Op donderdag 29 september hebben gasten en vrijwilligers genoten van een High-Tea bij Anafora in het Maximapark. Zij hebben samen met de Rabobank ervoor gezorgd dat deze middag tot stand kon komen. Anafora heeft voor een scherpe prijs gezorgd en de Rabobank heeft ons gesponsord.

De gasten worden met de bus en privé auto's door de vrijwilligers opgehaald en rond 14:15 uur ontvangen door de gastvrouwen en de telefonistes van de Plusbus-Erop-Uit.  Anafora heeft wagentjes waardoor mensen met eigen vervoer opgehaald worden van de parkeerplaats. Onze bus kan tot aan het restaurant rijden, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om van de High-Tea te genieten. Direct wordt er volop thee en koffie met heerlijke muffins, broodjes met verschillend beleg, hartige taart en verschillende chocolade geserveerd. Iedereen geniet van de heerlijke High-Tea.

Dit is de eerste keer dat iedereen bij elkaar is, de gasten zijn benieuwd wie er nu achter de telefoon zit en alle reserveringen ontvangen. Ook voor de telefonistes is het leuk om nu eens kennis te maken met de gasten die gebruik maken van de bus. Niet iedereen kent elkaar en men geniet ervan om kennis te maken met elkaar en ervaringen uit te delen. Deze middag vertellen meerdere gasten dat de rondritten geweldig zijn. Maar ook het bezoek aan de verschillende musea en braderieën wordt gewaardeerd. De vrijwilligers genieten van de gesprekken en het heerlijke eten. Iedereen is er over eens dat het een geweldige middag was.

 

Sylvia Lissenberg (PR Plusbus Erop Uit)