Winterrondrit  18/01/2015

 

Nadat we alle gasten hadden opgehaald zijn we richting Stadion Galgenwaard gereden, vervolgens Laan van Maarschalkerweerd richting Bunnik.

Net na Amelisweerd zijn we rechtsaf geslagen richting Fort Vechten. Dan binnendoor naar Werkhoven en even voorbij dat dorp weer op de provinciale weg naar Wijk bij Duurstede.

Aldaar hebben we in restaurant De Engel een kopje koffie gedronken.

Vervolgens via de dijk langs de Lek naar Amerongen, even het dorpje door gereden en dan naar Rhenen. Na Rhenen richting Wageningen/Arnhem.

In Wageningen zijn we richting Ede gereden en na die plaats richting Lunteren/Apeldoorn. Halverwege richting Garderen en daar hebben we in restaurant De Bonte koe de lunch gebruikt.

 

Via diverse kleine plaatsjes naar Barneveld gereden, dan richting Scherpenzeel en Woudenberg. Dan richting Zeist. In Zeist richting Driebergen, maar bij een verkeerslicht halverwege rechtsaf geslagen een smalle polderweg in.

Aan het eind daarvan kom je op een T-splitsing en zijn we linksaf geslagen en kwamen  in Bunnik uit.

Vervolgens natuurlijk richting Utrecht, weer langs het stadion.

Om de gasten een blik te gunnen op de gigantische verbouwing (lees puinhoop) van Hoog Catharijne de rit vervolgd door de stad.

Via Leidsche Rijn weer terechtgekomen en Vleuten en uiteindelijk in De Meern.

 

Hoewel we het zonder het wit van een mooi sneeuwlandschap hebben moeten doen ( overigens sneeuwde het tijdens de lunch in Garderen wel even) waren de gasten allemaal wel tevreden.

Met vriendelijke groet; Hans de Groot