Parkeren met een Gehandicaptenparkeerkaart

 

Omdat gemeentes niet allemaal dezelfde regels voor het gebruik van een gehandicaptenkaart hanteren, is onderstaande link naar een site waar alle regels, voor heel veel gemeentes verzameld zijn, een handig hulpmiddel.    http://www.gehandicaptenparkeerkaart.nl/

Groeten Hans de Groot


 

Parkeren Plusbus bij Schiphol
 
Met de bus doorrijden naar de aankomstpier, en daar kon ik de bus kwijt op een invalideparkeerplaats ,dat was wel heel gemakkelijk en gratis.
Verder waren de gasten zeer te spreken over de tour
 
Groeten, Henk Laaper

 

Parkeren Plusbus bij Dierenpark Amersfoort
 
Links van de ingang, dat is rechts voordat je de grote parkeerplaats oprijdt is een grote parkeerplaats voor invaliden, met zeer ruime plekken. Het parkeren is daar gratis.
 
Groeten, Willem Lissenberg

 

Tip bezoek west-fries museum Hoorn.
Om te voorkomen dat u gasten met rollator  of rolstoel trappen moet laten lopen is het goed te weten
dat u naar de achterzijde van het museum kunt rijden. Daar bevindt zich een drukbel voor leveranciers.
Als u er op drukt wordt opengedaan en kunt u met de lift naar boven. Ook is er een lift die naar de eerste etage gaat. De garderobejuffrouw is erg voorkomend en helpt U graag, als u naar haar vraagt.

m. vr.gr. van Rijder Jan.

 

Routeplanning voor ophaaladressen.
Een verkeerde volgorde bij het ophalen, c.q thuisbrengen van onze gasten kan tot onnodig tijdverlies, en een verhoogd brandstofgebruik leiden. En omdat ik niet alle straten blindelings weet te vinden, en onze regio regelmatig te kampen heeft met veranderingen in het wegennet, gebruik ik http://www.routexl.nl/ voor het plannen van mijn ophaalroute. Startpunt instellen, eindpunt instellen en dan alle ophaaladressen in willekeurige volgorde invullen. Dan linksonder op 'VIND ROUTE' klikken, en het programma berekent de meest optimale route. Ik heb een hoop plezier van deze site, en wilde dit met jullie delen.
Android:
 ROUTEXL is ook voor android te downloaden in de PLAY STORE, maar op mijn android-tablet gebruik ik liever de app VOYAGER, die vind ik nog makkelijker. Beide apps zijn gratis in de play-store te downloaden, en voor jullie gemak, klik op de naam van de gewenste app, en je komt op de juiste downloadpagina.
 
Groeten, Willem Lissenberg